Összerakós játékaik

Mutassa meg kézügyesség és a logikus gondolkodás, hogy megoldja a különböző rejtvényeket.

Brain alkalmas szórakozás vagy a verseny egyes személyek vagy csoportok.

Abban az esetben, a verseny lesz elérhető rejtvényeket különböző nehézségi, hogy meg kell összerakni egy bizonyos idő után.

Munkatársaink mérni az időt, hogy írjon bekezdések és nem rozhodcu.u.

 

  Poser "Fa süni" tartalmaz egy fa ketrec, amelyben ügyesen beépített egy kis fából készült sündisznó tüskéi. Az Ön feladata, hogy megmentse egy sündisznó a ketrecből, de természetesen anélkül az erőszak alkalmazását, hogy szemben a ketrec, vagy akár magát sündisznó. Az a személy, aki megkapta a sün, hogy a szabadság lehet viszont zavarja a rakodási vissza.
A találós kérdés "Rings" Az Ön feladata, hogy válasszon két keréken a lemez. Első pillantásra egyszerű feladat, de egy idő után tesztelés kiderül, hogy még mindig szükség van egy kis gondolkodás és a finom kézi pontossággal.
Poser "Orsó" egyedi kombinációját kínálja a csipke puzzle egy kétdimenziós eleme - ring. A kihívás az, hogy elválassza a gyűrűt az orsó is, persze, anélkül, hogy elszakadna vagy megszüntetése csipkék.
Puzzle darabok is áll egymás mellett "terület" ezáltal különböző képek, vagy halmozott, így térbeli alakzatokat.
Az Ön feladata, hogy kiválassza kábelt ki a puzzle, majd ismét hozzáadja. Poser "kis lépések" között van a könnyebb rejtvények, de mégis akkor biztosan élvezni.

Poser "bottle cage" csak meggyötört az agysejteket. Kalapács ki a palackból, alkalmasnak kell lennie bábuk kiszabadítani egy fából készült ketrec.

 Attraction: puzzle

Alkalmazási terület: Minden évben: Nyári - a szabadban, télen - a teremben, tornaterem

az esemény jellege: rendezvények, fesztiválok, Falunapok, családi napok, partik, gyereknap

szükség van a hatalomért. Teljesítmény: nem szükséges

voltát: ártalmatlan

korcsoport: 3-100 év

Párhuzamos fő részére: egy-egy, vagy előzetes bejelentkezés alapján

Árak: Kérésre

kovac@kovacservis.sk